Izvještaj o završnoj konferenciji projekta Uključi me!

Dana 10. prosinca 2021 godine u prostorijama Općine Otok, uz pridržavanje epidemioloških mjera, održana je završna konferencija projekta „Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza II, Uključi me!“ kodnog broja: UP.02.1.1.13.0217.

Voditeljica projekta Silvia Milić rezimirala je projekt kroz provedene projektne aktivnosti te se osvrnula na rad 20 zaposlenica kroz pružanje usluga pomoći i potpore prema 120 krajnjih korisnika  kroz proteklu godinu i još je jednom naglasila važnost provedbe ovakvih projekata za ciljanu skupinu, krajnje korisnike, ali i cjelokupnu zajednicu.

Projekt je osnažio i unaprijedio  radni potencijal žena pripadnica ranjivih skupina zapošljavanjem u lokalnoj zajednici čime su se ublažile posljedice njihove nezaposlenosti i rizika od siromaštva te se potaknula socijalna uključenost i povećala razina kvalitete života krajnjih korisnika.

Budući da smo ostvarili sve projektne pokazatelje,  možemo reći da projekt uspješno provodimo kraju za što su ponajviše zaslužne naše vrijedne gerontodomaćice koje su svakodnevno pomagale krajnjim korisnicima.

Ovim putem želimo se zahvaliti partnerima na projektu, poslovnim suradnicima i svima koju su omogućili realizaciju i uspješnu provedbu ovog projekta uz nadu da nas u budućnosti čeka puno projekata ovakve naravi i primjera dobre prakse.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

* Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Općine Otok.

 

Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr

 Skip to content