Podijeljeni paketi kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština za listopad

U sklopu projekta Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza II, Uključi me!”, dana 05. listopada 2021 godine održala se podjela paketa  kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština u Otoku koji će biti dodijeljeni prema 120 krajnjih korisnika za vrijeme posjete zaposlenica.

Paketi sadržavaju: deterdžent za pranje posuđa, spužvu za pranje posuđa, sredstvo za čišćenje i dezinfekciju wc-a, tekući sapun,  šampon za kosu,  deterdžent za strojno pranje rublja, vreće za smeće,  toaletni papir, kremu za ruke, jednokratne troslojne maske za lice i papirnati ručnik.

Podsjećamo da će zaposlenice na projektu za vrijeme trajanja pandemije korona virusa, obilaziti krajnje korisnike uz mjere opreza, pridržavajući se svih uputa i odluka izdanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite.

Za vrijeme pružanja usluge potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju, krajnjim korisnicima će biti podijeljeno sveukupno 1.440 paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština, odnosno po 120 paketa mjesečno.

 

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

* Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Općine Otok.

 Skip to content